Keukens spuiten

Heeft u last van loszittende folie of begint deze los te raken op uw keukendeuren of bent u uitgekeken op de kleur van uw keuken? Wij spuiten al meer dan twintig jaar wekelijks allerlei uiteenlopende keukens en creëren op deze manier een nieuwe uitstraling tegen een relatief lage prijs. Wij zijn als spuiterij de specialist op het gebied van keuken spuiten voor de regio Rotterdam, Breda en Dordrecht. Of het nu gaat om een beuken-, eiken- of mahoniehoutenkeuken met of zonder nerfstructuur of een folie keuken. Wij beschikken over de mogelijkheden om de uw keuken weer als nieuw te maken. Ook voor een strakker design kunt u bij ons terecht wij verwijderen een eventuele structuur en nerf uit uw keuken.

Keukens spuiten nu 9% BTW:

De gemiddelde keuken in Nederland bestaat uit ca. 18 delen (deuren laden gemengd) en voor €1140,- incl. btw. spuiten wij deze weer zo goed als nieuw.  Wij verwijzen u graag naar onderstaande tabel met onze set prijzen voor het spuiten van keukens.

Kortom wij zorgen ervoor dat uw keuken weer als nieuw er uit komt te zien en dat u nog tientallen jaren van uw keuken kunt genieten. De oude folie met bijbehorende lijmresten worden verwijderd en de beschadigingen op het kale MDF worden nauwkeurig uitgeschuurd en eventueel gerepareerd. Hierna zullen wij ze behandelen met een laag vernis en grondverf. Uw keuken kastjes worden na beide lagen uitvoerig gecontroleerd en geschuurd, zodat uw keuken strak en glad gespoten kan worden. Uiteindelijk spuiten wij uw keuken weer als nieuw.

keuken gespoten
nieuwe keukenpanelen (mdf) gespoten

Keuken beitsen:

Wanneer uw deurtjes uit hout bestaan is het naast overspuiten ook mogelijk om deze te beitsen met een kras vaste blanke aflak. Door het gebruik van houtbeits en bijbehorende schuur technieken kan de uit hout gemaakte keuken of meubel lichter of donkerder worden bewerkt, voor een andere uitstraling.

Altijd al een andere kleur keuken willen hebben of een probleem met los latende folie? Binnen enkele dagen spuiten wij op afspraak al uw keukenfronten weer als nieuw. Zie het volgende voorbeeld ter illustratie van de set prijzen. Hieronder vindt u een prijs overzicht ter indicatie voor het spuiten van uw keuken.

Keuken montage service:

Door de toenemende belangstelling van onze klanten in de mogelijkheid om keukens te demonteren en te monteren, zijn we gestart met een keuken montage service. Doordat we al jaren allerlei uiteenlopende keukens spuiten hebben we in de loop der tijd diverse handigheden weten te ontwikkelen om keukens eenvoudig te demonteren en te monteren in de keuken. Wilt u geen gepuzzel en geen schade aan de nieuw gespoten keuken, maak dan gebruik van onze keuken montage. Wij rekenen voor het demonteren en monteren van uw keuken €60,- excl. BTW per uur.

Demonteer en monteert u zelf uw keuken? Wij stellen onze overdekte aanhanger voor uw grote panelen gratis ter beschikking.

Keukens
Geverifieerd door MonsterInsights