Industrieel spuitwerk

Bij Spuiterij Dordrecht kunt u terecht voor al uw industrieel spuitwerk en bijbehorende coating systemen, geschikt voor zowel seriewerk als losse onderdelen. Te denken valt aan het spuiten van machines en motoren, liften, hoogwerkers en bakken, deuren, kozijnen, containerbakken, hekwerken, garagedeuren, lantaarnpalen, cv’s en radiatoren en diverse beveiliging camera’s.

RIWAL hoogwerker gespoten

Spuiten van offshore coating (C3,C4 enC5) niveau:

Door onze ervaring, kennis en aangepaste coating en de bijbehorende systemen, kunnen wij voldoen aan uw eisen. Dit geldt vooral voor het spuiten van objecten in de zeevaart en offshore projecten.

Wij spuiten uw bestek of verzorgen u een specifiek verfsysteem in overeenstemming met u en uw klant, waardoor het materiaal maximaal beschermt is tegen corrosie. Belangrijk hierbij is om de locatie van de applicatie te toetsen, staat het object op een booreiland of staat het in het binnenland. Iedere demografische locatie is en anders en zo ook de geschikte verfsystemen.

Spuiten van Hydraulische onderdelen:

Daar waar poeder coaten niet mogelijk is, kunnen wij door middel van onze technieken en nauw overleg ervoor zorgen dat uw product strak en kras vast in iedere gewenste kleur gespoten wordt. De ideale oplossing voor onder andere uw handbediende onderdelen, sensor- en netwerkgevoelige apparatuur. Wij maken standaard gebruik van twee componenten lak dat geschikt is voor temperaturen tot minimaal 180 graden Celsius.

Spuiten van auto’s en aanhangers:

Door onze jarenlange ervaring en toegenomen kennis beschikken wij over de juiste middelen om uw auto te spuiten. U kunt bij ons terecht voor al uw schade problemen van spotrepairs tot het volledig overspuiten van uw auto. Wij beschikken over de mogelijkheid om alle officiële kleurcodes van alle automerken te leveren en deze te spuiten. We beschikken over een brug om uw auto onderdelen te demonteren en monteren, voor perfecte spuitkwaliteit.

Spuiten van Caravans:

Voor spuitwerk aan uw caravan kunt u ook bij ons terecht. Wij beschikken over cabines waar we de mogelijkheid hebben om caravans te spuiten. Zowel de buitenkant als het interieur kan bij ons gespoten worden in de gewenste kleur en glansgraad.

Reclame en letters spuiten en plakken

Sinds kort beschikken wij over de mogelijkheid om uw bedrijf origineel en onderscheidend te reclameren. Van belettering op uw auto tot reclame objecten aan uw gevel en logo’s kunnen door ons worden gespoten of bestickerd. Tevens kunnen wij uw producten voorzien van een anti-graffiti laag, zodat deze gemakkelijk schoon gemaakt kunnen worden. Wij passen deze techniek geregeld toe op armaturen in fietstunnels en laaghangende objecten.

Of u nu als particulier of als bedrijf iets te spuiten heeft en u twijfelt over de juiste behandel methode voor uw product, wij zullen u altijd vrijblijvend informeren en adviseren, zodat u uiteindelijk 100% goed spuitwerk krijgt.

Geverifieerd door MonsterInsights