Nieuws
Hetuitzendbureau Dordrecht
29 juni 2015
0

Wij, Joey Goossens en Michiel van der Wolf, zijn twee jonge, frisse ondernemers die de stap hebben genomen om zelfstandig een uitzendbureau te beginnen. Onze dienstverlening richt zich op uitzenden, detachering, werving en selectie, zzp-bemiddeling en payroll.

We zijn actief in Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht, hebben hart voor de regio en bedienen ons netwerk met lokale kandidaten. Vanuit onze centraal gelegen vestiging aan de Kelvinstraat 3 op het bedrijventerrein ‘Dordtse Kil II’ zijn we in staat om in heel regio Drechtsteden de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.

Onze kracht zit in onze ondernemersdrift, kennis van verschillende sectoren en betrokkenheid met de regio (geboren en getogen in Dordrecht). Hierdoor zijn we in staat om een helder beeld te vormen van uw wensen en behoeften en deze te koppelen aan de meest geschikte kandidaat. Daarbij combineren we de kennis van een sterke landelijke organisatie met de kracht van lokaal ondernemerschap.

het‌uitzendbureau‌.nl Dordrecht staat voor:

  • Het leveren van kwaliteit
  • Transparant zaken doen
  • Flexibele contactmomenten (24/7)
  • Een duurzame samenwerking met een vast contactpersoon die uw organisatie kent
Geverifieerd door MonsterInsights