Motor spuiten in BMW Metallic en stickers
14 maart 2019
0

Motor gespoten

Voor ons een keer iets anders, normaal spuiten wij alleen interieur, meubels en industriële objecten.
Nu hadden we de mogelijkheid om een motor te spuiten, kortom een leuke uitdaging. Wij kregen namelijk de kans om een motor te spuiten. Deze motor moest in een metallic lak gespoten worden. De motor moest in eerste instantie helemaal kaal geschuurd te worden. Na de onderdelen van de motor in de Epoxy primer te hebben gezet en opnieuw geschuurd te hebben zijn wij de tank  allereerst metallic zilver gaan spuiten, daarna hebben wij de stickers geplakt. Deze stickers zijn met grote nauwkeurigheid en zorgvuldigheid aangebracht. In overeenstemming met de klant hebben wij hierna de tank met een blanke hoogglans afgespoten. Voor we de klant blij konden maken hebben we de gehele tank nog even nagelopen met een polijstmachine, hierdoor is de tank met een mooie Metallic auto lak afgespoten met een hoogwaardige blanke lak en is dus krasvast, kleurvast en glimt als nooit te voren.

Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden van metallic spuiten?

Of u nu uw auto, scooter, motor of uw meubel in een metallic lak wilt hebben. Met onze jarenlange expertise en  ervaring kunnen wij elk object die u voor ogen hebt voorzien van een fantastische mooie metallic lak laag. Wij hebben in onze database bijna alle autolakken op recept staan. Mocht u een speciale kleur hebben dan kunnen wij deze wellicht voor u na maken of zelfs ontwikkelen. Mede door onze nauwe samenwerking met een betrouwbare partner kunnen we bijna alle kleuren maken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze spuitwerkzaamheden of wilt u advies over bepaalde kleuren, neem dan vrijblijvend contact met ons op.  Bel 078-6175821 of mail naar info@spuiterijdordrecht.nl

 

 

 

Geverifieerd door MonsterInsights