Keuken spuiten
23 oktober 2019
0

Wij spuiten wekelijks tussen de 5 en 10 keukens. Deze keukens hebben bij lange na niet allemaal een folie probleem. Keukens die wat gedateerd zijn en technisch nog in orde zijn spuiten wij weer  in een frisse moderne kleur.

Kortom wij hebben voor iedere keuken wel de juiste oplossing om deze weer als nieuw te laten lijken!

Ons proces: Aan de hand van het aantal fronten kunnen wij u een offerte opmaken. Bij akkoord kunt u er voor kiezen om persoonlijk de fronten te verwijderen of het door ons te laten doen. Dan wordt de keuken van a-z door ons behandeld. Na het kiezen van de kleur, verwerken wij de fronten nauwkeurig zodat er hechting ontstaat en halen we de beschadigingen eruit. Bel of mail voor meer informatie of kijk verder op onze websitehttps://www.spuiterijdordrecht.nl/keukens