Nieuws
Standox Fleet Industrie Mengmachine!
3 augustus 2022
0

Standofleet Industry , De oplossing voor industriële coating!

Wij als Spuiterij Dordrecht zijn trots om u te mogen mededelen dat wij gebruik kunnen maken van de Stanofleet Industrie coatings. Een fantastisch mooie lijn aan lakken die aan alle eisen voldoen om een hi-tech eindresultaat te maken.

Deze industriële lijn kunnen wij toepassen voor de standaard industrie, maar ook voor de interieur sector. De bijbehorende eisen hiervoor zijn gevarieerd, van het spuiten van verschillende ondergronden naar verzoeken voor bepaalde graden van glans of effecten tot aan dikte metingen.

Het Standofleet Industry-systeem voor industriële coating kan worden gebruikt voor veel toepassingen. Voor ons makkelijk in gebruik en voor u een hoogwaardige versterkende laklaag voor de finsishing Touch! Van glad tot textuur, van hoogglans tot mat in iedere kleur te leveren & te identificeren door het gebruik van een digitale kleurenmeter.

Een perfecte match voor veel ondergronden:

• Staal
• Zink
• Aluminium
• Hout
• Minerale ondergronden, b.v. Beton, dakpannen, vloer- / tegelvloeren
• Koper/messing/brons
• Kunststoffen

·   Dispensers
·   Containers
·   Kratten
·   Staalelementen
·   Fietsen
·   Graafmachines

·   Bulldozers
·   Pipes
·   Elektronische accessories
·    Gereedschap
·   Kasten
·   Planken

·   Ladders
·   Brievenbussen
·   Zonnebanken
·   Meubilair
·   Landbouwmachines
·   Vloeren

 

Geverifieerd door MonsterInsights