450 Theaterstoelen renovatie
22 juni 2024
0

Renovatie Fritz Hansen stoelen

Goed nieuws! Spuiterij Dordrecht heeft de opdracht gekregen om maar liefst 450 theaterstoelen van het gerenommeerde merk Fritz Hansen te repareren en opnieuw te spuiten in een prachtige zwarte kleur. Een flinke klus, maar de eerste badge is inmiddels voltooid.

Reparaties aan beschadigde plekken worden uitgevoerd zonder de oorspronkelijke nerfstructuur aan te tasten. Na het repareren van de beschadigingen worden de stoelen in een zwarte PU gespoten. Vervanging van deze stoelen kost ongeveer € 450,- per stuk. Door de werkzaamheden van Spuiterij Dordrecht is vervanging niet nodig, maar zijn de stoelen toch weer als nieuw. Dat benadrukt maar weer eens hoe waardevol deze reparatie en het spuitwerk zijn.

Het is een eer dat we zijn gekozen voor deze opdracht en we kijken ernaar uit om de stoelen weer in topconditie te brengen, zodat ze nog vele jaren dienst kunnen doen in het theater.

Geverifieerd door MonsterInsights