Renovatieproject bolders Rotterdamse haven
22 juni 2024
0

Bolder renovatie

Af en toe treden onze specialisten buiten onze spuiterij, bijvoorbeeld bij een recent project in de haven .

Met trots delen we de voortgang van ons bolder renovatieproject. Tot nu toe hebben we al ongeveer 200 bolders succesvol aangepakt, en het resultaat mag er zijn.

Het proces begint met het schoonbeitelen van elke bolder. Onze teams verwijderen zorgvuldig al het vuil en roest, waardoor de bolders weer hun oorspronkelijke oppervlakte terugkrijgen. Dit is een essentieel onderdeel van de renovatie, want alleen een schone basis zorgt voor een duurzaam eindresultaat.

Na het schoonbeitelen slijpen we de bolders. Dit is een nauwkeurig werkje waarbij we ervoor zorgen dat het oppervlak glad en gelijkmatig wordt. Het slijpen bereidt de bolders perfect voor op de volgende stap: het schilderen.

Het schilderen zelf is een proces dat precisie en geduld vereist. We brengen met een kwast twee lagen witte verf aan, nat-op-nat. Deze methode zorgt voor een sterke en langdurige afwerking die bestand is tegen de elementen. De stralende witte kleur geeft de bolders een frisse, nieuwe uitstraling.
Elke bolder wordt vervolgens voorzien van een uniek nummer en een aanduiding van de oost/west richting. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker om ze te identificeren, maar draagt ook bij aan de effici├źntie van onze maritieme operaties.

Dankzij de inzet en het harde werk van ons team, zijn we goed op weg naar het voltooien van dit project. We blijven ons richten op kwaliteit en duurzaamheid, en kijken uit naar de voltooiing van alle bolders.

 

Geverifieerd door MonsterInsights